Utflykt till Stendörren

Lördag och första dagen i valborgslånghelgen. Härligt! Vi begav oss till Stendörrens naturreservat för att insupa lite havsluft och se hur långt våren har kommit. Eftersom jag har spenderat mycket tid på Äspskär i mina unga år så valde vi istället till Aspnäset och St Krokholmen som är mer outforskat för mig.

Självklart var båda kamerorna med och de var dessutom upphängda i min nyköpta sele från Black Rapid. Nu har jag alltså omedelbar tillgång till dem utan strul med väskor eller kameraremmar.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s