Tyresta nationalpark

Vi har ju påbörjat ett projekt att utforska Stockholms naturområden och den här gången var det dags för Tyresta naturreservat. Och Tyresta är ju till och med en nationalpark vilket är ännu lite finare!

Första timmen ägnade vi åt  en skyltad urskogsvandring och sedan hamnade vi på lite trista och ”barnvagnsvänliga” stigar ett tag innan vi insåg att vi måste bryta oss loss och bli lite crazy för att få 100% rätt naturupplevelse. Med hjälp av gps:en gav vi oss ut på småstigarna istället och det blev en riktig höjdardag i vårsolen.Slutsatsen från utflykten är att Tyresta är stort. Mycket stort. Vi kommer att behöva ägna många turer hit för att utforska allt. Kul!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s