Ett vackert regnigt Omberg

En helgresa till Linköping gav oss tillfälle att ta en dagsutfärd till vackra Omberg. Och faktiskt, intet gott anande och med en dålig väderprognos i bagaget tror jag bestämt vi fick uppleva årets bästa dag på berget! Skogen var alldeles vårgrön och det småregninga vädret hjälpte både färger och ljus på ett magiskt vis. Bokskogen var helt fantastisk. Hela turen kändes som ”Sagan om Ringen möter Ronja Rövardotter”. Jag skippar bildtexter, de får tala för sig själva. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s