40mm …..regn?

Det är struligt att både vandra och fotografera samtidigt, i alla fall om man envisas med att släpa på de stora objektiven. Jag slog därför till på Canons nya 40mm pankaksobjektiv häromdagen (Canon EF 40mm f/2.8 STM). Sätter jag det på min 5Dmark2 så får jag med mig kvalitetsutrustning med minsta möjliga släp och bök. Denna fredag i Nackaskogarna var dock ganska regnig så det blev inte mycket fotande trots allt. Nåväl, är kommer några testbilder med nya objektivet:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s