Nya Zeeland – Stewart Island

Julafton firade vi så långt söderut som möjligt på Nya Zeeland, nämligen på Stewart Island. Det är en ö med unik natur och högklassig vandring. Vi insåg snabbt att man lätt behöver åtminstone en hel vecka här egentligen.

Just den här dagen var dock otroligt blöt, åtminstone förmiddagen. Det regnade konstant och kamerornas vädertätningar sattes på prov. Hursomhelst, på eftermiddagen sprack det upp och vi fick bland annat se albatrosser igen och den berömda Nya Zeeländska papegojan Kaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s