Omberg och Tåkern

Förra helgen var det dags för årets (första?) resa till Omberg. I år blev det tidigare än vanligt men det är kul att uppleva våren i olika stadier. Vi åker säkert tillbaka i maj igen för att få njuta av bokskogarna också.

Förutom Omberg hann vi med en hel del annan ”bonus” också. Vi fick en guidad tur på Tåkern där vi bland annat såg tranor. Dessutom gjorde vi ett besök till Roxen och fick kryssa rödspov och salskrake. Men det mest uppseendeväckande var kanske att vi fick se rödhalsad gås i vadstena tillsammans med en busslast (bokstavligt talat) av fågelentusiaster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s