Judarskogen …som vanligt :-)

Idag besökte vi Judarskogen igen för jag vet inte vilken gång i ordningen. Det är verkligen vårt favoritställe när vi bara vill iväg ett par tre timmar. Gröna linjen till Åkeshov och vips så är vi där!

Judarskogen har visat sig vara en överraskande spännande plats för att titta på fåglar. Det är en fin blandning av olika biotoper såsom granskog, lövskog, blandskog, sjö, sumpmark, öppna ängar, klippor och bebyggelse. Vi har bland annat sett rödahake, trädkrypare, gärdsmyg stenknäck, domherre, stjärtmes, spillkråka och rörhöna mfl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s